12 Aralık 2009 Cumartesi

Bülbülüm'ün Hediyesi..


Tamamen hisler,duygular ve paylaşımlarla alakalı sanırım..Ben kendi adıma söyleyebilirimki birbirimizi görmeden sevebilmek ve arkadaş kalabilmek,üstelik yardımlaşabilmek tarifi imkansız çok hoş bir duygu..
İşte böyle bir duygu paylaşımı ile birlikte benim blog arkadaşım :) sevgili bülbülümün hediyesini kendisinin affına sığınarak biraz geç kalmış da olsam seve seve sizlerle paylaşmak istiyorum..kendisine çok teşekkür ediyor,sevgilerimi bırakıyorum..Aslında aklımda hep bir soru işareti ve tahmini bir cevabı da olsa bunları sizinde benimle birlikte paylaşmanızı ve düşüncelerinizi öğrenmeyi çok isterim..Blogculuk sizlere neler kattı..ne zaman ve nasıl başladınız..ve nerelere geldiniz ..blog dostluğu ve arkadaşlığı sizlerde neleri düşündürüyor bunları açıkcası hep merak ediyorum..benim cevaplarım belli.. :) harika bir duygu..ama sizlerin duyguları da benim için çok önemli..
Canım bülbülüm...hediyeni tüm içtenliğimle kabul ediyor,yüreğinin güzelliğini yansıttığın http://bulbulunyeri.blogspot.com/ blogunu, varlığı ile mutlu ettiğin için bir kez daha sana sevgilerimi yolluyorum..

ben de..bu maneviyatı güzel olan hediyemi bütün blogcu ve blogspotcu arkadaşlarımla paylaşmaktan  onur duyarım..hepinize hediyemdir kabul buyurursanız..

2 yorum:

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
güzel yazın için teşekkür ederim.Paylaşıldıkça büyüyen iki değer var. Sevgi ve bilgi.Birbirimizi görmememize rağmen bu sevgiyi hissettik. Blogunla tanıştığım ve seninle dost olduğum için çok mutluyum.
Sevgiyle kal.

berceste dedi ki...

Canım güzel bir yazı ve ödül.Çok sevindim inanki ,sana arada uğruyorum ben ama benim pc sağolsun sayfa donup kalıyor kaç kere denedim yorum ve mesaj bırakamadım bugün yine inat ettim başardımda:)))aynı şehirde yaşıyormuşuz arkadaşım çalıkuşum benim:))buna daha çok sevindim küçük hanımın adı elif ikimizde sana sevgilerimizi bırakıyoruz,belki tanışalı çok zaman olmadı ama iyiki tanışmışım dediğim arkadaşlarımdansın sevgiyle kal.....