8 Aralık 2009 Salı

.....








çok şey söylemek istiyorum...çok şeyyy....hepimiz lanetler okuyup,beddualar ediyoruz....izledikçe gözlerimin yaşı dinmiyor..annem,yiğenim,babam,dayım,komşum..hepimizin yüreği çok acıyor...şehitler, sanmayınki ölüdür...zira onlar diridirler..
bu vatan....açılımlarınızla toparlanmayacak ama asla bölünmeyecektir..
bu vatana barışcıl çözümler getirdiğinizi zannetsenizde,bu hiç bir şekilde sonuç getirmeyecek ama kahpelere verilmeyecektir..
bu vatanda gözü olan ülkeler,piyonlarını dağlarda kokmuş bir biçimde besleyip,salıversede köpeklerini ve kendilerini gizleyip saklasalarda,mahşere kadar kimseye teslim edilmeyecektir..
bu vatan TÜRKİYE'DİR VE TÜRKLERİNDİR...Tüm dünya bilsinki, tertemiz yüreklerin ellerinden alınıp,soyu belirsiz olanlara bırakılmayacaktır..
ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'DAN RAHMET,ANNE VE BABALARINA,KARDEŞLERİNE SABIRLAR DİLİYORUM..



4 yorum:

usta dedi ki...

yazınız çok güzel olmuşş.önemli olan ne biliyonmu bu düşüncelerimi bireysel olarak değil.bu ülkenin kimliğini taşıya kendine türk oğlıyum türk diyenlerlerle birlik beraber olmamız lazım.. kendini bizim kimliğimizi taşıyan bizim topraklarda eknek yiyen şerefsizlerle değil onlar.o şehitlerin acıcısı yaşayan bilir kimse bilmez sadece burda duyduklarumız gördüklerimiz 5 dakka bu kadarmı bunların değeri ne için verdik biz bunları şerefsizler bu ülkeye girerler olay yaparlar akşama kadar haberlerini seyrederiz..bunu yapanda tc kimliklerini taşıyolar acaba hangilerini daha çok haber yapıyolar vatan için vefat eden şehitlerimizemi yoksa vatanı satan şerefsizlerinmi.allah hiç kimseye o acıyı yaşatmasın allah mekanlarını cenneyt eylesin.ne mutlu türküm diyeneee

edayurt dedi ki...

selamlar-ah o yavruları ah o anaları gördükce gözyasım iradesizce akıyor yavrular hepimizin canlar bizim neden neden bu öfke kin anlamış degilim birkarış toprak hangimizle giderki öbürdünyaya-CANA CANLIK var olası iken CANI KATLETMEK neden-canlarım o yavrulara rahmet-ailelerine bassaglıgı diliyorum-DUYARLILIGIN İÇİNDE TESEKKÜRLER..
yemekkahvekokusu

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
sözün bittiği yer burası. Bu güzel insanlar için ne söylenebilir ki. hepsinin nasıl da hayalleri vardı.Ne çok bekleyenleri vardı. hain bir saldırıyla gittiler. Ama bu ülke öylesine aslanlar yetiştiriyor ki, şehidimizin annesi ne dedi, iki oğlum daha var. Bu ülkeye feda olsun dedi.Bu ülkenin insanları işte böylesine ülkelerine bağlı.ne çok söylenecek söz var. hani analar ağlamayacaktı? Bunlar ana değil mi?
Allahtan rahmet diliyorum. Ailelere sabır diliyorum.
Sevgiyle kal.

htp://belguzaranne.blogspot.com dedi ki...

merhaba canım çok haklıısın terör gzsın vatan bekçilerı sehıt olsun kalleşçe amam başbakanın oğlu sehıtolsa nasıl bulunur nalet terorıstler allah aılelerıne sabır versın sehıtlerımızın toprağı bol olsun